Mitkä ovat viisi parametria, jotka vaikuttavat vientiteollisuuden kasvuun?

Lukuaika: 4 minuuttia

Tuonti Vienti, Kaksi eri sanaa, jotka liittyvät samaan toimialaan, ovat antaneet omaisuuden monille ihmisille maailmassa. En ole varma, onko sinulla perheessäsi, sukulaisissasi tai ystäväpiirissäsi joku, joka on osa tätä suurta teollisuutta. Mutta jos tunnet jonkun tältä alalta, olen varma, että olet tietoinen ja hyvin tietoinen siihen liittyvistä eduista ja kasvusta.

Maailmassa olemassa olevista niin monista yrityksistä tämä kysymys on ilmeistä tulla mieleesi, miksi tuontivientiliiketoiminta? Kun meillä on kaikki resurssimme ja tietämyksemme, jotka voidaan sijoittaa mihin tahansa pirun teollisuuteen, miksi kysyisit tuontivientiä, juuri silloin, kun talous on kaatunut.

Jokainen yrityksen omistaja on tällä hetkellä sekoamassa joitakin hauskoja vitsejä ja meemejä Intian taloudesta ja siitä, miten yritykset ovat menneet kiinni viime aikoina.

Kun taas jos katsomme kypsästä näkökulmasta pikemminkin poliittisesti tai epäloogisesti, tuontivientiliiketoiminnan kasvu on laajalti kasvussa.

Me Impexpertsin tuontiviennin maailmassa olemme aina näyttäneet peiliä yrittäjille kasvun ja tilastojen osalta. Meidän tehtävämme on määrittää tuotteesta, jonka valitset tuoda tai viedä, sekä sen kasvu ja tulevaisuus yrityksellesi.

Esim. hallituksen kielto tuoda sähkösavukkeita on äskettäin tullut esiin, ja siksi emme koskaan neuvo ketään maahantuojistamme toimimaan samassa liiketoiminnassa uudelleen. Pikemminkin nykyisille maahantuojillemme, jotka ovat olleet tekemisissä sen kanssa, voisimme auttaa heitä todella hyvillä vaihtoehdoilla ja korvaavilla tuotteilla, jotta heidän liiketoimintansa pysyisi ennallaan.

Tuontivientiteollisuuden kasvuparametrit

Minkä tahansa yrityksen täydellinen kasvu riippuu siitä, miten omistautuneesti olet sitoutunut liiketoimintaan tai tiettyyn toimialaan tutkimuksen, analyysin ja markkinavahdin osalta. Samoin tuontivientiliiketoimintaa on myös tutkittava hyvin ennen markkinoille tuloa. Sinulla on oltava tiettyjä ennakkovalmisteluja ja -vaiheita, jotka tekevät kokemuksestasi tällä alalla sujuvaa.

Tässä on viisi kasvutekijää tuontivientiliiketoiminnassa:

Tuotevalinta

Tuote on ensimmäinen asia, joka on vastuussa yrityksesi kasvusta. Miten siis määrittelet tuotteen tuontivientialalla? Tuote valitaan yleensä perusteellisen analyysin jälkeen.

Product Selection

Miten autamme tuotteen valinnassa?

Impexpertsissä, tuonti-vientimaailmassa, meillä on itse johtajamme, jotka ovat asiantuntija ja legenda juuri tällä alalla, joka istuu kanssasi kokouksen aikana oikean tuotteen määrittämiseksi kasvun kannalta.

Varmistamme, että vain ne tuotteet ovat korissasi, joilla on suuret markkinat tulevien kymmenen tai viidentoista vuoden kuluttua. Tuotevalintakriteerimme perustuvat loogiseen analyysiin, ja jaamme saman tapaamisen aikana.

Markkina-analyysi

Mitä on markkina-analyysi? Markkina-analyysi on perusteellinen ja looginen tutkimus, jossa otetaan huomioon talouden eri parametrit tietyn tuotteen tai palvelun osalta, jota haluat palvella. Ymmärrämme tuonti-vientikentän markkina-analyysin laajemmin, koska olemme alalla lähes vuosikymmenen ajan ja enemmänkin.

Market Analysis

Impexperts, maailman tuonti vienti on markkinoiden kehittämisryhmä puhua sinulle markkinoille tuotteen, jonka haluat tuoda tai viedä. Autamme sinua ymmärtämään, kannattaako kauppa tehdä vai kannattaako se jättää huomiotta.

CHA-parametrit

CHA on tullihallituksen edustaja. Tullitalon agentti on tuontivientiliiketoimintasi selkäranka. Ilman tämän erityisen palvelun apua tai avustusta et voi tuoda tai viedä tuotetta maasta.

Koska lait ovat tiukentumassa taloutemme parantamiseksi, on elintärkeää palkata CHA-toimisto, joka auttaa sinua täysin vaivattomassa tuonti- tai vientimenettelyssä tuotteidesi osalta.

Me Impexpertsillä tarjoamme 100-prosenttista tukea ja apua tavaroittenne ja tuotteittenne helppoon selvittämiseen saapuvasta tai lähtevästä satamasta. Voit keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin. Me teemme loput puolestasi CHA-kumppaninasi.

Logistiikka ja kuljetus

Ilman logistiikkaa ja kuljetusta tavarat jäävät tuotantoyksikköön tai satamaan. Me varmistamme, että tavarasi kuljetetaan oikein varastosta lähtevään satamaan ja saapuvasta satamasta varastoon tinkimättä tuotteesi turvallisuustekijöistä.

Helposti pilaantuvia tavaroita on kuljetettava tietyssä lämpötilassa ja tietyissä tiloissa, jotta tavaroiden tuoreus säilyy tinkimättä. Juuri tämä on tärkeää tuotteesi onnistuneen toimituksen kannalta.

Voit joko puhua kanssamme tavaroitesi logistiikasta ja kuljetuksesta ja jopa varastoinnista, sillä olemme tehneet sitä jo vuosia. Meillä on itsenäinen kuljetus-, varastointi- ja logistiikkayksikkömme, joka auttaa kaltaisiasi asiakkaita tavaroiden helpossa liikkumisessa täydellisillä ja tyydyttävillä jäähdytyspalveluilla saman ajan.

Tuonti Vienti Agency

Tuonti-vientitoimiston palkkaaminen ei aina ole ratkaisu, mutta se voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla, jos sinulla on paras virasto käsillä. Miten siis löydät yrityksellesi parhaan tuontivientitoimiston?

  • Katso, millaista kokemusta virastolla on kyseiseltä alalta.
  • Keskustele nykyisten asiakkaiden ja asiakkaiden kanssa, jos tunnet heidät.
  • Lue heidän arvostelunsa verkosta ja hanki parempi käsitys heidän työnsä laadusta.
  • Tarkista heidän läsnäolonsa sosiaalisessa mediassa ja tiedä heidän aktiivisuudestaan kyseisellä alalla.
  • Käy heidän verkkosivuillaan ja tarkista heidän palveluluettelonsa
  • Varaa aika ja tapaa heidät ennen investointia.

Yhden luukun ratkaisu koulutuksesta agentuuripalveluihin maahantuonnin ja viennin liiketoiminnallesi. Olemme myös ottaneet käyttöön käytännön harjoittelun, joka auttaa ehdokkaitamme oppimaan kaiken maahantuonnin ja viennin alasta käytännössä, eli kenttäkokemuksen, rekisteröinnit ja lisensoinnin, asiakkaiden kanssa puhumisen, sopimuksen tekemisen, CHA-palvelut jne.

Voit joko soittaa numeroon +91 7303510511 tai varata ajan asiantuntijamme kanssa kirjautumalla osoitteeseen www.impexperts.com.

Vaibhav Sharma
Viimeisimmät viestit Vaibhav Sharma (katso kaikki)